Skogsmulle och Takida drag!

hej! I lördags var jag å syrran på takidas spelning på Nöjesfabriken, de var as grymma!  va bra de var fiifan! Alla låtar var helt fantastiska svårt att dra ut någon som var bättre men jag är ju starkt beroende av Deadlock! så den var MMMmmmm.. :P såg nu på youtube att de körde deadlock inne på jack & jones på lördan åxå,, faen trodde de bara skulle köra (radio låtarna)

Hoppas de komme rå lirar i närheten snart igen så ska ja fan dra dit :D hoppas man iaf får med sig en kompis iaf ;)



På lördagen blev det lugnt,, var te mölnbacka å drog upp båten på land de va inge lätt, väger som 2 sumobrottare tror ja :D men vi lyckades men de tog väll en timme eller nått,,sen åkte vi till Deje å tillbringade kvällen där med mat och tv tittande..

Igår så var vi te skogen på viltspår och Messi fick ett första pris :) de var ett fast prov så nu fattas det bara en 1:a så är hon Svensk Vilspår Champion (SVCH) men de ska vi vänta med till nästa år då vi ska tävla inom Pinscher klubben i årets arbetande hund,

Sm har börjat också igår spelade vi 2st matchen och vann båda, vara en match var mot de som är tippade 1-2 i sm så det var helt underbart,, vi van med 2-0 och andra matchen vann vi med 3-0 de var grymt nu är de äntligen igång!..

Ikv ska vi försöka lira en match till,,,




Nee nu måste ja sluta för ska stämpla ut å Träna lite nu tänkte jag!

Ha de najs!

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0