Jobb

Nu sitter jag här vid datorn på Milko och knappar in lite beställningar och sådär innan jag slänger mig på cykeln hemmåt. har bara 500 meter hem ungfefär så de är kanon att åka hem å äta.

Jag jobbar som lagernivå planerare på Milko i karlstad där jag beställer och grejjar med fakturor och lite allt möjligt nu under sommaren det är jag och sigge som delar på det här jobbet och de funkar kanon. jag har redan haft mina 4 veckors semester 3 fina veckor och en regn vecka. kan berätta om semestern någon annna dag så jag har något att skriva, passar på att lägga in lite bilder också de jag har för vi glömde kamran hemma när vi drog iväg mot kusten.
men nu så har Sigge semester å det har regnat varenda dag tror jag  helt otroligt, men idag är det iaf sol och runt 20 22 grader varmt men är ju inge strandväder direkt.

Ikväll så ska jag och 2 polare dra ut å fiska i Örten, ska försöka få nån fin gös men vi brukar inte ha sån fiske lycka någon av oss men min börjar komma med åren, förr så hade bara Aj (barndomskompis) tur när vi fiska fick jag en fisk hade han fått 5 redan ,, men nu börjar det vända känns det som :) kanske för att jag fått mer kunskap om det?

Det blir intressant att se hur de går ikväll!

Nu ska jag passa på att jobba undan lite så jag snart kan sticka iväg hem å äte

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0