båt köp

sådär,, jag har vart på jakt länge efter en lite båt som ja kan ha å fiska i och idag hittade jag en i degerfors som va te salu för 4000kr så det var ju som hittat för én fräsh båt med åror. motor har jag då jag köpte 2st utombordare för några veckor sen under semestern, köpte 2st billigt utan propeller en 4hk där hade svärfar en lika dan som ett lager hade sköre så tog den propellern så 4hk är komplett och en 15 hk som jag håller på att leta propeller till nu det verkar inte vara så lätt, är en Gale nämligen och det är en föregångare till evinrude verkar de som. ajja har en komplett 4hk motor jag kan slänga på iaf :)

justa nu väntar jag på min flickvän och hennes syster för de har bilen och är på en shoppingtus i mitt i city, när de kommer så ska vi åka direkt å hämta båten så jag kan lägga i den i vattnet och prova den ikväll.

imorrn om det blir soligt ska vi iväg till sandöa å sola, bada blir de nog inte mkt av för vattne ä nog svinkallt.

igår och idag så har jag kännt mig extra glad :) jag äter nyttigt (GI) och rör på mig lagomt mkt, det ska bli intressant att väga sig igen till helgen, sist jag vägde mig hade jag gått ner 3kilo på 2 veckor utan att röra på mig mer än vanligt, att gå ner 3kg med bara kost är ju helt otrolit:P

nu ska ja ta mej nån morot å gnaga lite på och sätta mej i solen på balkongen med min lilla Messi (pinschertik)

ska se om jag kan fixa in lite bilder också

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0